Nyheder

 • Castellum planerar att bygga Uppsalas första WELL-certifierade kontorsbyggnad

  I ett av Uppsalas bästa och mest centrala lägen planeras Kungspassagen – en fastighet som präglas av hållbarhet och nytänkande, som dessutom blir Uppsalas första WELL-registrerade kontorsbyggnad. Certifieringen är en internationell byggstandard som väger in människors hälsa och välbefinnande i arbetslivet.

 • Castellum i Örebro hyr ut till Friskis & Svettis

  Under oktober i år kommer Friskis & Svettis att öppna sin fjärde anläggning på Aspholmen i Örebro.

 • Ett nytt område växer fram på Aspholmen i Örebro

  Det gamla mässområdet på Aspholmen i Örebro har under de senaste åren byggts om och flera nya hyresgäster har flyttat in. Nu senast har den tidigare mässlokalen förädlats till två moderna byggnader med lokaler för handel, kontor och mindre lager.

 • Castellum i Uppsala bygger nytt kontor åt NCC

  I expansiva Boländerna i Uppsala bygger Castellum ett nytt kontor med hög miljöstandard åt NCC. Parterna har tillsammans planerat kontoret och NCC kommer vid inflyttning att börja jobba aktivitetsbaserat.

 • Ny Affärsområdeschef i Örebro

  Nu är rekryteringen av Per Gawelins efterträdare klar. Ny chef för vårt affärsområde Örebro blir Nicklas Westberg, som lämnar 10 år på Nordea bakom sig för att ta sig an den fortsatta utvecklingen av Castellums bestånd i Örebro.

 • Castellum i Stockholm tecknar avtal med Carlsberg Sverige

  Lokalen kommer att användas för Carlsberg Sveriges serviceverksamhet. Flytten till Rosersberg innebär en effektivisering då servicelokaler tidigare funnits på flera olika adresser runt om i Stockholm.

 • Svenska Pilkington Automotive väljer Castellum i Stockholm som ny fastighetsvärd

  Eriksbergs industriområde, ligger strategiskt placerat strax söder om Stockholm. Här ska Svenska Pilkington Automotive expandera sin verksamhet i Castellums lokaler.

 • Symbio hyr centralt kontor av Castellum i Stockholm

  Lokalen som är cirka 600 kvm ligger i den välkända fastigheten Flat Iron Building. Här finns närhet till både kommunikationer, restauranger och annan service.

 • Pop-up butiken som hjälper fattiga människor i Östeuropa

  Sedan i slutet av november 2017 har Sam-Hjälp fått möjlighet att ha en Pop-up butik i Castellums fastighet Hotellet 8 i centrala Jönköping. I Sam-Hjälp med säte i Jönköping arbetar idag ca 160 volontärer tillsammans med fyra anställda. Alla lastare, chaufförer, butiksarbetare etc jobbar gratis. Tack vare det stora ideella engagemanget kan hela 98% av skänkta medel gå direkt till mottagarna.

 • Castellum i Stockholm förstärker organisationen

  Castellum är idag ett av de ledande bolagen inom hållbar fastighets- och stadsutveckling. För att ytterligare stärka sin position utökar Region Stockholm-Norr sin organisation och rekryterar två Projektchefer med fokus på regionens stadsutvecklingsprojekt.

Viser 1-10 af 150

Vis yderligere 10 nyheder